Έκτακτο! Η Jeunesse Global Πουλήθηκε!

lacore Jeunesse

Η Jeunesse Global Πουλήθηκε δηλαδή εξαγοράστηκε στο 100% από τη LaCore Enterprises σε μια κίνηση διάσωσης μετά από το κατρακύλισμα -60% και τις παγκόσμιες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, της εφοδιαστικής αλυσίδας και του κοροναϊού. Οπότε οι ιδιοκτήτες αλλάξαν και περιμένουμε θετικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Jeunesse:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι μια θυγατρική εταιρεία της LaCore, του παγκόσμιου ηγέτη στις πωλήσεις και τη διανομή με έδρα το Ντάλας του Τέξας, απέκτησε το 100% της ιδιοκτησίας της Jeunesse Global.

Αυτή η εξαγορά θα φέρει τα κορυφαία στον κλάδο προϊόντα περιποίησης δέρματος και ευεξίας της Jeunesse Global στο οικοσύστημα εταιρειών LaCore, ενισχύοντας τη θέση της στη διεθνή αγορά υγείας και ομορφιάς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LaCore, Terry LaCore, ξεκίνησε την καριέρα του στις πωλήσεις και τη διανομή ως ανεξάρτητος διανομέας. Μην ξεχνάτε ποτέ τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε έναν οργανισμό αξιόπιστων λιανοπωλητών και πελατών, αξιοποίησε την 25+ χρόνια εμπειρία του για να αναπτύξει ένα παγκόσμιο οικοσύστημα.

Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε την ομάδα Jeunesse Global στην οικογένεια LaCore και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες και τους διανομείς μας».

δήλωσε ο Terry LaCore.

Ο Terry LaCore διορίζει αμέσως τον Jason Borné ως CEO. Ο κ. Borné φέρνει μια σχέση 18+ ετών με τη LaCore και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας δικτύωσης με έμφαση στην ανάπτυξη ηγεσίας, τις πωλήσεις και την εκπαίδευση.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στο όραμα του Terry LaCore να λανσάρει την Jeunesse Global σε μια νέα εποχή με την ηγεσία των υπηρετών και έναν διανομέα win-win που κατευθύνεται για πρώτη φορά από την επιχείρηση προς εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό που ακολουθεί και θα συνεχίσουμε να ανταμείβουμε τους σκληρά εργαζόμενους διανομείς και να παρέχουμε την πιο ανταγωνιστική πλατφόρμα παγκοσμίως για να φτάσουμε στην επόμενη φάση της δυναμικής. Μείνετε συντονισμένοι.”

δήλωσε ο Jason Borné.

Σχετικά με Jeunesse

Η Jeunesse είναι μια παγκόσμια εταιρεία άμεσων πωλήσεων με αποστολή να επηρεάσει θετικά τον κόσμο βοηθώντας τους ανθρώπους να φαίνονται και να αισθάνονται νέοι, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους. Τα αποκλειστικά προϊόντα περιποίησης και διατροφής της εταιρείας αποτελούν ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Ενίσχυσης Νέων.

Με πολύγλωσση εξυπηρέτηση πελατών, υποστήριξη back office και παγκόσμιο σύστημα εγγραφής, η Jeunesse χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα αιχμής για να μοιράζεται καινοτόμα προϊόντα, εκπαίδευση και υποστήριξη μέσω 34 πλήρως λειτουργικών γραφείων σε αγορές σε περισσότερες από 146 χώρες. Μάθετε περισσότερα στο  jeunesseglobal.com .

Σχετικά με Lacore

Η LACORE , ο παγκόσμιος ηγέτης στις κοινωνικές πωλήσεις και μάρκετινγκ με το κλειδί στο χέρι με πολλούς πελάτες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 100% ιδιοκτησίας και διαχείρισης της Jeunesse Global , μιας αναγνωρισμένης κορυφαίας διεθνούς εταιρείας δικτυακού μάρκετινγκ. Η εξαγορά από μια θυγατρική εταιρεία της LACORE θα φέρει τα κορυφαία στον κλάδο προϊόντα περιποίησης δέρματος και ευεξίας της Jeunesse Global στην ομπρέλα εταιρειών της LACORE, ενισχύοντας τη θέση της στη διεθνή αγορά υγείας και ομορφιάς. Η LACORE θα βοηθήσει την Jeunesse να δημιουργήσει μια απαράμιλλη υποδομή για την υποστήριξη του εκτεταμένου δικτύου διανομέων της σε 30 γραφεία σε 8 παγκόσμιες περιοχές, εξυπηρετώντας πελάτες σε 146 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LACORE Terry LaCore ξεκίνησε την καριέρα του στις πωλήσεις και τη διανομή ως ανεξάρτητος διανομέας. Μην ξεχνάτε ποτέ τι χρειάζεται για να χτίσετε έναν οργανισμό αξιόπιστων εμπόρων λιανικής και πελατών—εκμεταλλεύτηκε την 25+ χρόνια εμπειρίας του για να αναπτύξει ένα παγκόσμιο οικοσύστημα. Ως καινοτόμος προϊόντων και τεχνολογίας, η Terry έχει αναπτύξει υπηρεσίες υποστήριξης σε όλο τον κόσμο με μοναδική θέση για την υποστήριξη του κλάδου των κοινωνικών πωλήσεων. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την ομάδα Jeunesse Global στην οικογένεια της LACORE και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας», δήλωσε ο Terry LaCore.

Ο Terry LaCore διορίζει αμέσως τον Jason Borné ως CEO. Η Borné φέρνει μια σχέση 18+ ετών με τη LACORE και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας δικτύωσης με έμφαση στην ανάπτυξη ηγεσίας, τις πωλήσεις και την εκπαίδευση. Η Borné θα εργαστεί μαζί με μια νεοσύστατη Συμβουλευτική Ομάδα Διανομέων και εταιρικούς ηγέτες εκπαίδευσης πωλήσεων για να αυξήσει τα έσοδα της Jeunesse και την ποιότητα της εμπειρίας τόσο του πελάτη όσο και του διανομέα. «Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να γίνω μέρος του οράματος του Terry LaCore και της ομάδας του να λανσάρουν τη Jeunesse Global σε μια νέα εποχή με ηγετική θέση σε υπαλλήλους και έναν διανομέα win-win που κατευθύνεται για πρώτη φορά στην εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Jason Borné .

Η LACORE ονομάζει επίσης τον Demont Rainge ως COO. Η Demont Rainge έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον επιχειρησιακό έλεγχο και την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού. Προσφέρει πληθώρα γνώσεων και εμπειρίας στον στρατηγικό σχεδιασμό, την κατασκευή, καθώς και όλες τις άλλες πτυχές της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης και αποτελεσματικότητας παγκοσμίως. 

Η LACORE θα διορίσει επίσης εκπροσώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Jeunesse, συμπεριλαμβανομένης της έμπιστης συμβούλου του Terry, Jenifer Grace. Συνεργαζόμενος με τον Terry το 2008 και στη συνέχεια με πλήρη απασχόληση το 2010, η Grace ηγείται νομικών και λειτουργικών πτυχών στη LACORE™. Της αρέσει να μαθαίνει τόσο τις νέες πτυχές κάθε επιχείρησης, όσο και κάθε τομέα του δικαίου που σχετίζεται με τη λειτουργία και την προστασία της. Η Grace φέρνει μια πρακτική και θετική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο