Η Καλύτερη Aloe Vera της Jeunesse στην Ελλάδα

Η Καλύτερη Aloe Vera της Jeunesse ζενές zenes! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Alōmūn το προϊόν Aloe Vera της Jeunesse είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και έχει επιλεγεί για το καλύτερο νέο προϊόν ευεξίας στα 20α ετήσια βραβεία Pure Beauty London.

Σχεδόν 600 προϊόντα υποβλήθηκαν για εξέταση από την κριτική επιτροπή η οποία είχε ως αποστολή να ανακαλύψει τα πιο καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας που κυκλοφόρησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους 12 μήνες!

Δοκιμάστε ένα από τα καλύτερα προϊόντα αλόης στον κόσμο. Αυτό το βραβευμένο τζελ αλόης από τη Δομινικανή Δημοκρατία είναι προϊόν συνετής γεωργίας και αποτελεσματικής συγκομιδής για να διασφαλίζεται η φρεσκάδα του και αποτελεί το 95% του έτοιμου για κατανάλωση Alōmūn. Με τη μορφή ενός μείγματος με ισπανικό μέλι, βασιλικό πολτό και σταγόνες χυμού λεμονιού, το Alōmūn συμβάλλει στην καθημερινή σας τόνωση με αλόη

Δοκιμάστε ένα από τα καλύτερα προϊόντα αλόης βέρα στον κόσμο. Τώρα και στην Ελλάδα Greece Greek Hellas.

Αυτό το βραβευμένο τζελ αλόης από τη Δομινικανή Δημοκρατία είναι προϊόν συνετής γεωργίας και αποτελεσματικής συγκομιδής για να διασφαλίζεται η φρεσκάδα του και αποτελεί το 95% του έτοιμου για κατανάλωση Alōmūn.

 

95% αλόη βέρα

Ισπανικό μέλι

 

 

Βασιλικός πολτός

 

Σταγόνες χυμού λεμονιού

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αποκλειστική φόρμουλα της Jeunesse Global με απλά συστατικά.

95% αλόη βέρα χωρίς αλοΐνη.

Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα ή τεχνητές αρωματικές ύλες.

*Περιέχει φυσικά απαντώμενα σάκχαρα.

*Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, θεραπεία ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής ασθένειας.

ΜΕΓΕΘΟΣ: 6 Μπουκάλια του 1 λίτρου.

Invalid or missing Mailingboss form. Please refresh the element.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο